Bemutatkozás

Cégünk 1997-ben alakult. Fő tevékenységünk társasházak, intézmények, irodaházak, ipari létesítmények hőellátó berendezéseinek korszerűsítése, üzemeltetése, karbantartása. 

Cégünket olyan szakemberek irányítják, akik életpályájuk során hosszú ideig foglalkoztak hőellátó- és a kapcsolódó fogyasztói rendszerek tervezésével, kivitelezésével és üzemeltetésével.   

2001 évben szerződéses partneri kapcsolatba kerültünk a Viessmann céggel, mely Európa egyik legjelentősebb hőellátó berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalata. A partneri kapcsolat lehetőséget teremtett számunkra, hogy szakembereink közvetlenül a gyártás során ismerhessék meg a németországi székhelyű cég által képviselt csúcstechnológiát, és ezáltal az általunk ajánlott ill. kivitelezett felújítási munkák során a ma ismert legmodernebb, leggazdaságosabb termékeket építsük be. A kapcsolat megteremtette annak lehetőségét is, hogy 2003 évtől az új székhelyünkön kialakított bemutatótermünkben a hozzánk forduló partnereink részére a Viessmann termékeket bemutathassuk, valamint közvetlenül és kedvező árfekvésben forgalmazhassuk.  A kis és közepes teljesítménytartományba tartozó fali és állókazánok, hőközpontok, és a hozzájuk tartozó használati melegvíz termelő egységek értékesítését közvetlenül raktári készletből biztosítjuk.  

Az utóbbi időben a jelentős mértékben megnövekedett energiaárak (távhő, földgáz, elektromos áram) arra késztettek bennünket, hogy munkák során a korszerű hőellátó berendezések mellett a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektessünk korszerű, energiatakarékos, könnyen szabályozható fogyasztói hálózatok, és hőleadó berendezések beépítésére, korszerű hőmennyiségmérő, valamint költségmegosztó készülékek felszerelésére. Az általunk kifejlesztett és már több helyen sikeresen bizonyított kölcsönös érdekeltségen alapuló energiatakarékos üzemeltetési megoldások alkalmazására a jövőben több figyelmet kívánunk fordítani.    

Vállalkozásunk vezetői szolgáltatásunk minőségének javítása érdekében úgy határoztak, hogy a hasonló tevékenységet végzők közül az elsők között építik ki és működtetik az MSZ EN ISO 9001:2001 sz. szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. 

Célunk a minőségirányítási rendszer bevezetésével, hogy

  • növeljük a szakmai tekintélyünket, 
  • megtartsuk piaci helyzetünket, 
  • felkészüljünk az újabb szakmai kihívásokra, és 
  • tovább javítsuk vállalkozásunk hatékonyságát.

Ennek eredményeképp a szigorú követelményeknek megfelelve 2003 évben bevezettük az ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszert, és 2009-ben átálltunk az ISO 9001:2008 szerinti rendszerre. Fő feladatunknak tekintjük a minőségpolitikánkban megfogalmazottakkal összhangban ügyfeleink elvárásainak megismerését, szolgáltatásunk egyenletes, kiváló minőségben történő, maradéktalan teljesítését, folyamatos fejlesztését.

 

EMI_Tanusitvany.jpg

Az egyre magasabb szintű követelményeknek megfelelően cégünk 2012-ben ÉMI Minősített Szakkivitelező Vállalkozás jogosultságot nyert az iparosított technológiával épült lakó- és társasházak energiatakarékos korszerűsítésére és felújítására irányuló épületgépészeti munkák (G-A osztály) területén.

 

A tanúsítvány megszerzésével jogosultságot nyertünk, hogy részt vegyünk az iparosított technológiával épült lakó- és társasházak emergiatakarékos korszerűsítésére és felújítására kiírt pályázatokon.